Vyhledej
Královédvorsko > Sport > tanec

Attituďáky čekají prázdniny - shrnutí taneční sezony a plány na léto

Redakce, / 7.06.2017, Dvůr Králové nad Labem, attitude.kralovedvorsko.cz
Uteklo to velice rychle a už tu máme konec tanečního roku. V letošní soutěžní sezóně se nám dařilo – naši „stěnu slávy“ jsme rozšířili o více než 20 diplomů za 1. – 3. místa na různých soutěžích, a to i přes to, že hip hop patří k nejvíce obsazeným kategoriím!

FOTOGALERIE - Attituďáky čekají prázdniny

Závěrečná show v Hankově domě s rapperem Lipem

V pátek 2. 6. 2017 jsme pořádali velkolepou taneční show, která se konala v Hankově domě. V dopoledních hodinách bylo představení věnováno dětem ze školek a základních škol, ve večerních hodinách patřilo vystoupení příznivcům naší skupiny. A že jich bylo :)!
Diváci mohli vidět tanečníky ve věku od 3 let až po naše úžasné rodiče. Předvedli jsme nejrůznější taneční styly (street dance, break dance, pole dance). Bylo nám ctí mezi námi přivítat i naše vážené hosty - rappera Lipa a zpěvačku Yannu!
Tím jsme ale taneční rok neukončili – v sobotu nás totiž ještě čekala soutěž ve Rtyni v Podkrkonoší. Sice jsme byli po pátečním představení unavení, ale nedali jsme to na sobě znát a získali jsme krásné 3. místo za choreografii Prší a další 3. místo si i mezi velkou konkurencí vybojovala hlavní věková kategorie za choreografii Úniková hra.

Teď už se nemůžeme dočkat tábora a nového tanečního roku! Pokud by se někdo z vás k nám chtěl přidat, budeme se těšit na nábor (8. 9. od 16 hod v našem tanečním sále na Slovanech).

Rádi vás ale uvidíme i dříve. Budeme vystupovat např. na akcích: 
Život srdcem (24. 6. 2017), 
projekt MOWE (15. – 17. 7. 2017), 
a Den všech (2. 9. 2017).

Lucie Sýkorová
Foto: Jitka Mácová

Další články Taneční skupina Attitude DKnL

Související články
TS Attitude postupuje na mistrovství Čech ve Street show
Vaše komentáře

Přečteno 1012x
 
Kontakt






















TS ATTITUDE
Slovany 3051
Dvůr Králové n. Labem
Tel.: 720 201 034
E-mail: info@ts-attitude.com


04.04.2024 - Výluka traťové koleje je hlášena v úseku Jaroměř - Starkoč - Červený Kostelec ve dnech 12. dubna - 11. května 2024.
06.12.2023 - Důvodem mohutného výpadku dodávky elektřiny v úterý 5. prosince byla technická závada v rozvodně Neznášov (mezi Habřinou a Rožnovem na Jaroměřsku), konkrétně zkrat na podpěře. Výpadek byl hlášen od Nové Paky až po Jaroměř. Zdroj: ČEPS.

Kalendář akcí